:-/mån
renault_logo150x150-150x150

Renault Trafic E-Tech

Base Line L2H1 52 kWh

Renault-Trafic-Van-e-tech-Alpine-WhiteRenault-Trafic-Van-e-tech-Cumulus-BlueRenault-Trafic-Van-e-tech-Urban-GreyRenault-Trafic-Van-e-tech-Highland-GreyRenault-Trafic-Van-e-tech-Black-MidnightRenault-Trafic-Van-e-tech-Carmin-RedRenault-Trafic-Van-e-tech-Comete-Gray

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Steg 1: Välj bil
Steg 2: Anpassa
Steg 3: Ansök
kr /mån

Om bilen

Gällande klimatbonus

Klimatbonusen som gäller för eldrivna transportbilar är avdragen i månadskostnaden. Storleken på stödet för denna bil är beräknad till 50.000:- enligt närmaste referensbil. Vid eventuell minskat bonusutfall ökar månadskostnaden motsvarande. Fråga oss vid funderingar.

Företagsleasing av Renault Trafic E-Tech! Renaults senaste transportbil är 100% eldriven och en miljövänlig transportlösning som erbjuder obegränsad tillgång till kommande miljözon 3. Den elektriska drivningen möjliggör körningar upp till 293 km utan koldioxid- eller partikelutsläpp. Fordonet har imponerande lastkapacitet med upp till 8,9 m3 och 18 lastöglor för enkel lastsäkring.

Trafic E-Tech utmärker sig med en klassledande lastlängd på upp till 4,15 m, beroende på version. För att underlätta lastning av längre föremål finns en lucka i mellanväggen och utrymme under passagerarsätet. Denna elektriska transportlösning erbjuder därmed inte bara miljövänliga fördelar utan även praktiska funktioner för effektiv lasthantering. Medan den stöder hållbar rörlighet, betonar fordonet även användarvänlighet och flexibilitet i fråga om lastning och transport av olika typer av gods. Läs mer om bilen nedan.

Intresserad av leasing?

Söker du en hållbar och kostnadseffektiv lösning för företagsbil eller tjänstebil? Vår leasinglösning inkluderar allt du behöver: operationell leasing med garanterat restvärde, försäkring, service, samt vinterhjul med skifte och förvaring. Till detta får du också full kontroll på dina bilar genom vår Fleetportal. Beställ bilen hos oss idag, Renault Trafic E-Tech kan bli din nästa tjänstebil.

Välkommen till Renault Business Lease!

Tio snabba fakta

  • Biltyp Transportbil
  • Listpris inkl. moms 643 625 kr
  • Säkerhet (Euro NCAP) Ej testad
  • CO2-utsläpp 0 g/km
  • Effekt 120 hk
  • Drivmedel El
  • Växellåda Automat
  • Drivlina 2WD
  • Antal säten 2

Utrustning

Ett urval av utrustning:

LED varselljus

Bakdörrar öppningsbara 180°

Höger sidolastdörr

Vänster sidopanel i plåt

Tonade rutor

Eljusterbara ytterbackspeglar

Mellanvägg i plåt utan fönster

Tygklädsel: Kompo

Förardisplay 4,2″ TFT färgskärm

ABS-Bromsar

Farthållare

Regn- och ljussensor

Luftkonditionering

Mer information

Renault Trafic E-Tech

Base Line L2H1 52 kWh
Renault-Trafic-Van-e-tech-Alpine-WhiteRenault-Trafic-Van-e-tech-Cumulus-BlueRenault-Trafic-Van-e-tech-Urban-GreyRenault-Trafic-Van-e-tech-Highland-GreyRenault-Trafic-Van-e-tech-Black-MidnightRenault-Trafic-Van-e-tech-Carmin-RedRenault-Trafic-Van-e-tech-Comete-Gray

FÖRETAGSLEASING

fr. 0 kr/mån exkl. moms

Ingår i månadskostnaden

Garanterat restvärde

Ingen första förhöjd hyra

fr. 1500 mil / år

Försäkring

Service

Vinterhjul, förvaring och skifte

Fleet management

Digital körjournal och kundportal

Hej!

Här kommer sammanställning som du valde att skicka från renaultbusiness.se Se bifogad fil.

Vänlig hälsningar,
Teamet på renaultbusiness.se

Skicka sammanställningen till e-post

Sammanställningen består av information om bilen, månadskostnaden tillsammans med en TCO (Total cost of ownership) samt information om Fleetpaketet som ingår i månadskostnaden.

Att skicka en sammanställning innebär inte någon ansökan eller att du binder dig till något. Vi sparar inte din e-postadress.